![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 | ||
|
Adminisztrátor
|
Szervusztok, :heloka:
Ezennel megnyitom a következõ találkozónak a témát. Megkérnék mindenkit, hogy addig ne írjon ide, amíg a szervezõ(K) nem jelentkeznek itt elsõ hozzászólásukkal. Idõnk még van bõven, de gondoltam létrehozom nekik a megfelelõ felületet. :okes: Azonban biztos nem árt, ha a szervezõ(k) megnevezik magukat, és a magyarországi régiót, ahol egymást újra láthatjuk majdan, nem áll szándékomban lelõni a poént, így ne tegye más sem... :nagyvigy: ÉN JÖVÖK, LEGALÁBBIS TUTIRA SZERETNÉK! ![]() Jó szervezést kívánok, Üdv.
|
|
#2 | |||||||||||||||||
|
CMAE V.I.P. USER
Ország:
![]() |
sdfdsagfélajklégtéaldjfgjradjrgfkáljadsálfjkg káldfj
||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||
|
CMAE V.I.P. USER
Ország:
![]() |
Naná, hogy megyek!! Pláne hogy megláttam ezt:
Remélem még októberben is lesznek hasonlóan dekoratív szállóvendégek a környékünkön........ :nagyvigy: :nagyvigy: Hacsak nem másodmagammal érkezem, mert azért október még odébb van. :wink: Ez még addigra kiderül...
|
|
#4 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Sügerek; Horgászat; Egy boxer (Aphrodite); Kocsim (RönyóÖtEgyNégyAlpájnTujbó)
Összes hozzászólás: 244
Képek: 8 |
2 fõvel jelentkeznék (Barbi és jómagam) :nagyvigy:
Sajnos nem tudom 100%-ra mondani. Az egész egy harmadik személytõl függ. Mivel elvileg (a gyakorlatban majd kiderül) Október 13.-án fog születni a fiam. :tapsol: De Barbival most beszéltem õ MEGY! Péntek este érkezik/zünk. :pattog:
|
|
#5 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-01-03
Hobbi: sügérek, biológia, horgászat-vadászat
Összes hozzászólás: 869
|
Sziasztok!:heloka:
Nekünk is tetszik a helyszín. Tényleg szép. És Donnak is igaza van.:nagyvigy: Nos akkor szeretnék 2 fõvel jelentkezni (Edina&Én)!Október 13. érkezéssel. Még annyi kis információt, hogy felhívtam az üdülõt és megkérdeztem hogy üdülési csekket elfogadnak-e. Azt mondták: IGEN! :okes:
|
|
#6 | ||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
Természetesen 2 fõvel Éva, és magam nevében...
A csirkeétellel ne essünk túlzásokba... csirkecombból szokásom olykor sör alapú pörköltet összekovácsolni kizárólag bográcsban... na effélére teszek kísérletet, ha nincs ellenvetés, hátha ehetõ lesz...:yeyee: Jah és a topic-ot átjavítottam októberre...:pattog:
|
|
#7 | ||||||||||||||||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
Mivel a csirkepörin kívül felkínáltam Salmo-nak a technikai segítséget, most a tervezzünk utat bogácsra címû rovatunk következik:
Mint a beszúrt térképrészleteken is látszik, a helyszín Budapest (ny-i országrész), Miskolc, Debrecen, Szeged irányból is könnyen megözelíthetõ, célnak Mezõkövesdet kell kitûzni.:gepel: Egrieknek (és környékieknek) már csak nem tervezek utat...:yeyee: Aki akarja a 3-as úton is megközelítheti a helyszínt, így Mezõkövesden nem is kell áthaladnia (elkerülõ van). Szegedieknek elvileg gyorsabb az M5-M3 útvonal, gyakorlatilag szerintem nem éri meg (üzemanyagban), de ezt eldönti, aki arról érkezik.:yeyee: Mezõkövesd: Lövõ út-on Mezõkövesdre beérkezvén (M3 felöl), ami Szechenyi István utcaként folytatódik, Mátyás Király utcára jobra fordulni, majd Bogácsi úton (jééé!:smile:) balra, itt a 3-as utat egy körforgalomban keresztezve haladni tovább Bogács felé...:gepel: Bogács: Bogácsra Alkotmány utcán érkezünk be, ami a falu közepén balra ível, itt már Dózsa György útnak hívják, lehetetlen eltévedni...:yeyee: (Dózsa Gy. út 16.) Akinek kérdése van, keressen, vonatos érkezés is megoldható, mert a Bp-Miskolc vasútvonaltól nem esik messze!:okes: Ajánlott útvonaltervezõ: http://www.utvonalterv.hu/
|
|
#8 | ||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
Eddigi jelentkezések sorrenben tehát:
Salmo 2 éjszaka 1 fõ (Móni nem jön?) Don07 2 éjszaka 1 fõ (helyben csajozik) Grabovszky 2 éjszaka 2 fõ (gyermekáldási bizonytalanság) Tomika 2 éjszaka 2 fõ (üdcsek nyomozó) KiberLovag 2 éjszaka 2 fõ (no comment)
|
|
#9 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-02-12
Hobbi: horgászat akvarisztika
Összes hozzászólás: 603
|
Jelentkeznék a talira asszony még nem tudja:nagyvigy: ,de három fõ.És péntek délutáni érkezés.Egy éjszaka mert megyünk szombat délután anyoshoz Tisza füredre had örüljön õ is egy kicsit!:okes: :heloka:
|
||
|
|
|
#10 | ||
|
CMAE V.I.P. USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Halak, repülés, zene, wow
Összes hozzászólás: 302
|
Hali
Párom és Én is megyünk! :okes:
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| találkozó |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| TALÁLKOZÓ 2006 július | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 34 | 2006-07-26 20:44 |