![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
| Szavazás eredménye: Szavazás a fórum lehetőségeinek megszűnéséről | |||
| Nincs értelme a söröző megtartásának, engem zavar a fórumozásban. |
|
6 | 5,83% |
| Töröljétek a blog szekciót, nem afrikai sügerezésről szól. Blogoldalak vannak máshol is. |
|
16 | 15,53% |
| A közösségi témák megléte a fórum témájától idegen, szerintem törölni kellene. |
|
3 | 2,91% |
| A kötetlen téma méltatlanul használt és visszaélnek vele, töröljétek! |
|
0 | 0% |
| Sokkal komolyabb moderációt és ellenőrzést kérek a fórumon, nyugodtan szeretnék fórumozni! |
|
44 | 42,72% |
| Tartsátok meg a sörözőt, a közösség egyik legszabadabb megjelenési fóruma! |
|
65 | 63,11% |
| Tartsátok meg a kötetlen témát, mert sok témahűtlen akvarisztikai kérdésben hasznos a léte! |
|
73 | 70,87% |
| Szeretem olvasni a blogokat, jó hogy vannak! |
|
26 | 25,24% |
| A közösségi modul sok embernek kikapcsolódást jelent, ha megfelelő mederben zajlik! |
|
60 | 58,25% |
| Töröljétek mindet, új fejlesztéseket szeretnék! |
|
1 | 0,97% |
| Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 103. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#8751 | ||
|
FORUM USER
|
Rendes magyar és természetessen német kaja! Nem számolgatok, csak eszem ami jön és amit megkívánok de persze csak olyat ami nem műanyag! ![]() |
||
|
|
|
#8752 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2009-10-26
Hobbi: Mikor mi... Most éppen gitározgatok, meg halazgatok, nyáron ****énen sütögetés, puf****tott k
Összes hozzászólás: 172
|
|
||
|
|
|
#8753 | ||
|
FORUM USER
Ország:
Hobbi: Mikor mi... Most éppen gitározgatok, meg halazgatok, nyáron ****énen sütögetés, puf****tott k
|
Nem én forgattam ki! A sárga szaulózi, na aaaaaz kiforgatja!
|
||
|
|
|
#8754 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Találós kérdés
Melyik intézményben lehetnek ezek együttesen megtalálhatóak??? Helyben kialakított bolt, ahol lehet vásárolni. 10 ezer kötetes könyvtár. Kilenc sportpálya és tornaterem. Színházterem. A szakkörök tartására alkalmas melléképületek (fazekas kör, festészet, sakk szakkör, számítástechnika szakkör, zeneszakkör, életvezetési szakkör, ahol főzőcskézni lehet). Tanterem és ökumenikus imaterem. Egészségügyi blokk. Változatos étrend. Minden szobában televízió. Padlófűtés.
|
|
#8755 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-11-18
Hobbi: foci, hoki, halak
Összes hozzászólás: 63
|
Börtön
![]() |
||
|
|
|
#8756 | ||||||||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
A helyes válasz:
A nyerteseink azok a kedves olvasók, akik a szombathelyi büntetés-végrehajtási intézetre tippeltek. Köszönjük, hogy adójával hozzájárul! Az első PPP konstrukcióban épült börtön, a másik Tiszalökön van. A börtön 8 milliárdba került, az állam tulajdonában maradt, de évi 2 milliárdot fizetünk az üzemeltetőnek 15 évig. 2 milliárd Ft évente 800 rab után 2,5 millió Ft / rab / év
|
|
#8757 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-08-27
Hobbi: Tanganyika-tavi sügerek, ZENE, Kempo-jitsu, olvasás, pókszabásúak.
Összes hozzászólás: 406
|
![]() Ja, én 88 vagyok.
Gyuszkó, A ÁLLAT. "Ne dícsérd a napot,míg le nem száll az este; a nőt,míg meg nem égetik; a kardot,míg ki nem próbáltad; a szűzet,míg nem ment férjhez; a jeget,míg át nem keltél rajta; a sört,míg meg nem ittad." -Viking közmondás- Ne szeresd oly nagyon az életet,ha harcosnak születtél. |
||
|
|
|
#8758 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-09-29
Hobbi: halak,hüllők,növények
Összes hozzászólás: 330
|
én meg 62 vagyok és csak röhögök azon aki azt mondja,h 100-nál kezdődik!
(most kell sértődni!!!!! az sem semmi,h a 8 milliárdért épült börtönért 30 milliárdot fizet ki az állam! miért is?vissza kellene hozni a halál büntit,mondjuk minden 100 forint feletti illetve 1 napon túl gyógyuló sértés felett.ez kb 1 hónapig lenne érvénybe és megszűnne a bűnözés!!ez tök ingyen lenne.a börtönök sajnos nem büntetés végrehajtást csinálnak hanem tovább képzőként működnek.ott bent jobban élnek mint az átlag magyar.ja ,hogy nem mehetnek sehova?én sem mert nincs rá lóvém! SZERINTEM!
|
|
|
#8759 | ||||||||||||||
|
CMAE V.I.P. USER
Ország:
![]() |
![]() Ja, csak annyit, hogy mikor édesanyám kórházban volt, napi ellátása a kórháznak (nekünk, adófizetőknek) 4000Ft-ba került naponta. Kiszámoltátok mennyi a rab? .................................................. ....................
|||||||||||||||
|
|
#8760 | ||
|
FORUM USER
Ország:
|
|
||
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| söröző, sörözője, tuttobene |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack a következő témához: http://forum.cichlids.hu/forumunk-tudnivalok-rendezvenyek-tarsasagi-elet/84-tuttobene-sorozoje.html
|
||||
| Szerző: | Hely | Típus | Dátum | |
| RSOE EDIS - Látogatói Statisztika | Ez a téma | Refback | 2010-08-22 18:45 | |