![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
| Szavazás eredménye: Szavazás a fórum lehetőségeinek megszűnéséről | |||
| Nincs értelme a söröző megtartásának, engem zavar a fórumozásban. |
|
6 | 5,83% |
| Töröljétek a blog szekciót, nem afrikai sügerezésről szól. Blogoldalak vannak máshol is. |
|
16 | 15,53% |
| A közösségi témák megléte a fórum témájától idegen, szerintem törölni kellene. |
|
3 | 2,91% |
| A kötetlen téma méltatlanul használt és visszaélnek vele, töröljétek! |
|
0 | 0% |
| Sokkal komolyabb moderációt és ellenőrzést kérek a fórumon, nyugodtan szeretnék fórumozni! |
|
44 | 42,72% |
| Tartsátok meg a sörözőt, a közösség egyik legszabadabb megjelenési fóruma! |
|
65 | 63,11% |
| Tartsátok meg a kötetlen témát, mert sok témahűtlen akvarisztikai kérdésben hasznos a léte! |
|
73 | 70,87% |
| Szeretem olvasni a blogokat, jó hogy vannak! |
|
26 | 25,24% |
| A közösségi modul sok embernek kikapcsolódást jelent, ha megfelelő mederben zajlik! |
|
60 | 58,25% |
| Töröljétek mindet, új fejlesztéseket szeretnék! |
|
1 | 0,97% |
| Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 103. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#8241 | ||
|
FORUM USER
|
Javítva!
|
||
|
|
|
#8242 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Hát igen sokszor megtesznek az eladók bizonyos dolgokat csak hogy menjen el a hal Pl F1es Firefish,F1es red corall
![]() Csak a wf szaporodik ![]() ![]() Régi halasok tudnának beszélni......... Sokszor az akváriumba tenyésztett sokkal szebb. Szaporodás miatt pedig a kajára és élettérre kell figyelni. Ez is csak egy kis gondolat.
|
|
#8243 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Tűkőr
Van egy nagy a lakásba.Jó volt nekem is olyan,hogy egyiknap megvettem a halat másiknap eladtam vagy elkunyerálták ![]() Senki se lehet tökéletes 20év halazás alatt ![]()
|
|
#8244 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
...pedig profil szerint barátok vagytok
![]()
|
|
#8245 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Sügerek; Horgászat; Egy boxer (Aphrodite); Kocsim (RönyóÖtEgyNégyAlpájnTujbó)
Összes hozzászólás: 244
Képek: 8 |
![]() Annó kb 3-500 guppit szedtem össze szaporulatokból, azoknak se volt értéke, s felneveltem őket... csak úgy... s elajándékoztam őket. Lehet Rehina-nak ez az első hal szaporulata. Tapasztalat szerzésre tökéletes, hogy kell bánni a kicsikkel vagy felnevelni őket! Bár tényleg OFF a hal ezen a fórumon ![]() A nigrofasciatus meg tökéletes pl a frontiknak. El lehet őket adni ergo van értéke! ![]() ![]() ![]() Félreértés ne essék! Nem tűzet akarok szítani, csak a mondat második fele.... amit kiemeltem
|
|
#8246 | |||||||||||||||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
![]() Ahogy Pártweder mondaná a Bumerángban ![]()
||||||||||||||||||
|
|
#8247 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2009-12-22
Hobbi: sport,akvárium,skoda
Összes hozzászólás: 37
|
Vitatkozás helyett inkább a halaitokat idomítsátok!
![]() Esetleg szettet is vehettek hozzá! mennyi pihent agyú ráérő ember van a földön........ ![]() |
||
|
|
|
#8248 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-08-30
Hobbi: sportok csinálva és nézve, a kiskutyám sétáltatva, akvárium nézegetve
Összes hozzászólás: 347
Képek: 9 |
http://www.ozonenetwork.hu/ozonenetw...vez-a-wwf.html Mindenki tehet a Földért!
Üdv, Erik
Magyar vagyok, magyar Magyarnak születtem Magyar nótát dalolt a dajka felettem Magyarul tanított imádkozni anyám S téged szeretni gyönyörű szép hazám Utoljára módosítva: Erik által : 2010-03-27 13:59. |
||
|
|
|
#8249 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2008-11-21
Hobbi: horgászat,foci
Összes hozzászólás: 85
|
Lány és fiú beszélgetnek:
Fiú: - Mi a foglalkozásod? Lány: - Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Teamhez tartozó Workplace Services Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked? Fiú: - Ács. ![]() |
||
|
|
|
#8250 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-08-24
Hobbi: akvarisztika,peca,vitorlázás
Összes hozzászólás: 44
|
hali
Erre a hírdetésre varjatok gombot.akvarista.hu-n jelent meg. "Egy pár elongatus mpanga elvihető egy doboz hosszú kék pallmellért cserébe. (610HUF)" Borzasztó! ![]() ![]() ![]() üdv
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| söröző, sörözője, tuttobene |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack a következő témához: http://forum.cichlids.hu/forumunk-tudnivalok-rendezvenyek-tarsasagi-elet/84-tuttobene-sorozoje.html
|
||||
| Szerző: | Hely | Típus | Dátum | |
| RSOE EDIS - Látogatói Statisztika | Ez a téma | Refback | 2010-08-22 18:45 | |