![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
| Szavazás eredménye: Szavazás a fórum lehetőségeinek megszűnéséről | |||
| Nincs értelme a söröző megtartásának, engem zavar a fórumozásban. |
|
6 | 5,83% |
| Töröljétek a blog szekciót, nem afrikai sügerezésről szól. Blogoldalak vannak máshol is. |
|
16 | 15,53% |
| A közösségi témák megléte a fórum témájától idegen, szerintem törölni kellene. |
|
3 | 2,91% |
| A kötetlen téma méltatlanul használt és visszaélnek vele, töröljétek! |
|
0 | 0% |
| Sokkal komolyabb moderációt és ellenőrzést kérek a fórumon, nyugodtan szeretnék fórumozni! |
|
44 | 42,72% |
| Tartsátok meg a sörözőt, a közösség egyik legszabadabb megjelenési fóruma! |
|
65 | 63,11% |
| Tartsátok meg a kötetlen témát, mert sok témahűtlen akvarisztikai kérdésben hasznos a léte! |
|
73 | 70,87% |
| Szeretem olvasni a blogokat, jó hogy vannak! |
|
26 | 25,24% |
| A közösségi modul sok embernek kikapcsolódást jelent, ha megfelelő mederben zajlik! |
|
60 | 58,25% |
| Töröljétek mindet, új fejlesztéseket szeretnék! |
|
1 | 0,97% |
| Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 103. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#5001 | ||
|
FORUM USER
|
Gratulálok én isTT
|
||
|
|
|
#5002 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-01-28
Hobbi: horgászat, akvarisztika, rajzolás, olvasás, fényképezés, elmélkedés :-)
Összes hozzászólás: 510
Képek: 25 |
Íme, egy csokorra való kép a budapesti Dunán, illetve egyik parányi öbléből fogott halaimról
![]() Mivel egyszerre, úgy látszik, csak 5 képet tudok feltölteni, jöjjön az újabb 5-ös adag! (Lesz még pár ilyen... )Folytatódjék a dunai halfaunisztikai bemutató. ![]() (Az utóbbi 2 kép már öböl-béli halakat ábrázol, ahogy a soron következők is. Mindezen halakat azalatt a másfél hónap alatt fogtam, amíg átalakították - szerintem sikerrel és jó munkával - a fórumot, köszönet érte.) ![]() Igencsak vegyes társaság, jelen esetben főleg gébekkel. ![]() Jász, vörösszárnyú keszeg, naphal, ponty(ocska), és végül egy ritka compó! ![]()
A leghasznosabb állatok: a csontkukac és a trágyagiliszta Utoljára módosítva: don07 által : 2008-08-21 08:04. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#5003 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
sziasztok!
Első sorban karilani sok egészséget a picinek és a mamának!!! Nos szokott itt lenni viccek, vicces videók,én egy ismeretterjesztő rovatra gondoltam.Szeretném megmutatni neketek a hatalmas "fehér polipot" ![]() ![]()
|
|
#5005 | ||||||||||||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-01-03
Hobbi: sügérek, biológia, horgászat-vadászat
Összes hozzászólás: 869
|
Én is gratulálok az új generációkhoz!
![]() A "nagy szünetben" mi is leugrottunk kicsit a partra horgászni egy 5 napos horgásztúra keretében a Háromfai Víztározóra. Volt is minden: zsinórszaggatás, leakadás, horogtörés , anyázás. De azért megmentettük a becsületünket egy általam fogott 10,70-es tőponttyal.![]() Isteni szép maga a környezet mind halfogásra, mind pedig fotózára. Második nap összehaverkodtunk a szakma (bojlizás) egyik úttörőjével (Christian Schlott), aki igen sok hasznos tanáccsal látott el minket. Nagyon izgalmas horgászvíz, csak ajánlani tudom.
|
|
#5006 | ||||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2007-02-15
Hobbi: Akvarisztika, olvasás, sportrendezvényeken szurkolás, versek "faragása"
Összes hozzászólás: 556
Blogbejegyzés: 16
|
Mint ahogy a hátteres topicban említettem a nyári időszakban a munkámmal töltött idő rendkívül megemelkedik. Oka egy növény: a parlagfű. Ennek az allergiát okozó növénynek a külterületi termőföldeken való felderítését végzem és megfelelő eszközökkel dokumentálom. Így mindig van nálam fényképező is.
Álljon itt két kép a keddi napról: 1. Földönkívüli fénycsóva is segít a felderítésben. 2. Biztos van mit védeni! (egy romos tanya ablakában találtam)
|
||||||
|
|
|
#5007 | ||
|
V.I.P. USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-24
Hobbi: Matyimadár, Duracellnyuszi, vízi- és egyéb lények, túrázás bárhol, grafika
Összes hozzászólás: 191
|
!Szintúgy sok boldogságot, és egészséget kívánok az újabb leendő sügereseknek, és szüleiknek! Valamint plusz türelmet is... ![]() Valszeg december közepén mi is gyarapítjuk a létszámot! ![]() |
||
|
|
|
#5008 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2008-02-02
Hobbi: Unokák, peca
Összes hozzászólás: 35
|
Jó egészséget kívánok az újszülötteknek!
![]() Gratulálok az újdonsült szülőknek, keresztszülőknek és a nagyszülőknek is! |
||
|
|
|
#5009 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Megvan az első aranyunk!!!
1000m ff kenu 1-es Vajda Attila: Gratulálunk!!! ![]() ![]()
|
|
#5010 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-08-27
Hobbi: Tanganyika-tavi sügerek, ZENE, Kempo-jitsu, olvasás, pókszabásúak.
Összes hozzászólás: 402
|
A rádiócsatornák bevezetése nagyon jó húzás volt!
Pret! Köszi, hogy van Chronixradio, nem hiába keresgéltem. Így a metal kissebbség is kiélheti magát halazás közben. Épp most megy az egyik kedvenc dalom!!! SLAYER: Seasons in the abbys Utoljára módosítva: Gyuszkó által : 2008-08-22 14:34. |
||
|