![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
| Szavazás eredménye: Szavazás a fórum lehetőségeinek megszűnéséről | |||
| Nincs értelme a söröző megtartásának, engem zavar a fórumozásban. |
|
6 | 5,83% |
| Töröljétek a blog szekciót, nem afrikai sügerezésről szól. Blogoldalak vannak máshol is. |
|
16 | 15,53% |
| A közösségi témák megléte a fórum témájától idegen, szerintem törölni kellene. |
|
3 | 2,91% |
| A kötetlen téma méltatlanul használt és visszaélnek vele, töröljétek! |
|
0 | 0% |
| Sokkal komolyabb moderációt és ellenőrzést kérek a fórumon, nyugodtan szeretnék fórumozni! |
|
44 | 42,72% |
| Tartsátok meg a sörözőt, a közösség egyik legszabadabb megjelenési fóruma! |
|
65 | 63,11% |
| Tartsátok meg a kötetlen témát, mert sok témahűtlen akvarisztikai kérdésben hasznos a léte! |
|
73 | 70,87% |
| Szeretem olvasni a blogokat, jó hogy vannak! |
|
26 | 25,24% |
| A közösségi modul sok embernek kikapcsolódást jelent, ha megfelelő mederben zajlik! |
|
60 | 58,25% |
| Töröljétek mindet, új fejlesztéseket szeretnék! |
|
1 | 0,97% |
| Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 103. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#4961 | ||
|
SUPERMOD
|
A fejlesztõ csapatnak sok-sok erõt, idõt, és könnyen jövõ ötleteket kívánok a következõ egy hónapra. Találkozunk egy hónap múlva!
Addig meg: ![]() |
||
|
|
|
#4962 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Hát én is kellemes nyarat kívánok mindenkinek.Aki külföldre megy annak épségben érjen haza és szép idõt aki itthon kis hazánkban tölti annak is.Idén is megyek búvárkodni -ez már hagyomány lassan- és minden évben ökörködünk a homok "szobrok" építésével a parton de ezt pipálja valaki felûl:
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6 Szép nyarat mindenkinek!!! ![]()
|
|
#4963 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2008-06-16
Hobbi: Sügerek csakis afrikából...,sportolás, barkácsolás, autótuning
Összes hozzászólás: 176
|
Mindenkinek szép elkövetkezendõ 1 hónapot!!!
Ez a fórum jó, így remélem ez az egyhónap valami újat hoz, és még családiasabb és kellemesebb lesz veletek fórumozni! Sok erõt és kitartást a készítõknek és türelmet (beleértve engem is ) a tagoknak...! Addig is kívánok mindenkinek egy Viktória nevû sellõlányt akin Tanga-nyista ....és leljétek örömötöket benne a Malavi paradicsomban!
|
|
#4964 | |||||||||||||||||
|
CMAE V.I.P. USER
Ország:
![]() |
Pont azé' amié' a német kapus 16-oson kívüli (najó, esetleg vonalon esett) kezezését sem... Mindenkinek kellemes 1 hónapot!!! ![]()
||||||||||||||||||
|
|
#4965 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-09-01
Hobbi: földmérés, horgászat, kirándulás, játszószobám bütykölése...
Összes hozzászólás: 918
Blogbejegyzés: 7
|
Ne legyünk mán ilyenek!
![]() Muszály ilyen típus-magyarként kötekedni egymással azért, mert két csapat, amihez sajna semmi közünk (azon kívül, hogy ki ennek, ki annak szurkol, hisz így kerek a világ) lejátsza egy torna döntõjét, amit meg egy bíró fúj, kettõ meg integet? Ez a foci rendje, néha tizedmásodperc áll rendelkezésre egy-egy szitu megítéléséhez. Szerintem nem vezette rosszul a meccset, annak ellenére, hogy mindkét oldalon volt egy-két olyan esemény, amit nyolc kamerából, tizenötször visszajátszva esetleg másképp látunk. Régi igazság: a bírónak nincs videója! (történjen bárki elõnyére, avagy hátrányára is a döntése) Szerintem jó nyaralást minden fórumozónak és várjuk az augusztusi újraindítást! ![]() |
||
|
|
|
#4966 | ||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
Le a kalappal az áldozatos fejlesztési munka előtt, reméljük nem lesz sok fennakadás, de addig is sok türelmet, admin és user oldalon egyaránt...
![]() |
||
|
|
|
#4967 | ||
|
CMAE TAG
Hobbi: integrált áramköröket deriválok
Összes hozzászólás: 220
|
Sziasztok!
Örülök, hogy újra működik a fórum, köszönet az építőknek! Üdv: Pet |
||
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| söröző, sörözője, tuttobene |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack a következő témához: http://forum.cichlids.hu/forumunk-tudnivalok-rendezvenyek-tarsasagi-elet/84-tuttobene-sorozoje.html
|
||||
| Szerző: | Hely | Típus | Dátum | |
| RSOE EDIS - Látogatói Statisztika | Ez a téma | Refback | 2010-08-22 18:45 | |