![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
| Szavazás eredménye: Szavazás a fórum lehetőségeinek megszűnéséről | |||
| Nincs értelme a söröző megtartásának, engem zavar a fórumozásban. |
|
6 | 5,83% |
| Töröljétek a blog szekciót, nem afrikai sügerezésről szól. Blogoldalak vannak máshol is. |
|
16 | 15,53% |
| A közösségi témák megléte a fórum témájától idegen, szerintem törölni kellene. |
|
3 | 2,91% |
| A kötetlen téma méltatlanul használt és visszaélnek vele, töröljétek! |
|
0 | 0% |
| Sokkal komolyabb moderációt és ellenőrzést kérek a fórumon, nyugodtan szeretnék fórumozni! |
|
44 | 42,72% |
| Tartsátok meg a sörözőt, a közösség egyik legszabadabb megjelenési fóruma! |
|
65 | 63,11% |
| Tartsátok meg a kötetlen témát, mert sok témahűtlen akvarisztikai kérdésben hasznos a léte! |
|
73 | 70,87% |
| Szeretem olvasni a blogokat, jó hogy vannak! |
|
26 | 25,24% |
| A közösségi modul sok embernek kikapcsolódást jelent, ha megfelelő mederben zajlik! |
|
60 | 58,25% |
| Töröljétek mindet, új fejlesztéseket szeretnék! |
|
1 | 0,97% |
| Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 103. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1001 | ||
|
SUPERMOD
|
Noja, ez már azért nem kevés! :pattog: :pogo:
Halacsos, ha már ilyen szépen kezdesz végleges fertõzést kapni, akkor állj neki barátom egy nagyobb akinak, míg a demasoniknak ki nem nyílik a csipájuk, és addig is rengeteg, mondom RENGETEG követ, és búvóhelyet alakíts ki abban a 100l-ben, mert mészárszék lesz... és akkor még a többi halacsról nem is beszéltem...:okes: :heloka:
|
|
#1002 | |||||||||||||||||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
#1003 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
KiberLovag!:heloka:
Már én is erõteljessen járatom az agyam, hogy honnan szedjek egy nagyobb akvit, hisz ebbe is beleöltem az összes kis megtakarított pénzem. De úgy látom nem uszom meg, mert mindenkitõl csak a negatívitást kapom. Ahol a halaimat vettem, ott meg be.......ják, mert elõadják, hogy õk mennyire nagy állatvédõk, közben meg megvoltak róla gyõzõdve, hogy ennyi és ilyen sügerek jók lesznek. Üdv - Halacsos |
||
|
|
|
#1004 | |||||||||||||||||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
#1005 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-02-12
Hobbi: horgászat akvarisztika
Összes hozzászólás: 603
|
Én is gratulálok az 500 adiknak:tapsol: A fiam lekésett róla õ az 501 edik.Huzatok bele mert fejébe vette hogy:nagyvigy: mindenkit elver a játék versenybe!
|
||
|
|
|
#1006 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-01-03
Hobbi: sügérek, biológia, horgászat-vadászat
Összes hozzászólás: 869
|
Kedves Babylon!
Ezúton engedd meg hogy mi is csatlakozhassunk a jókívánságok táborához, és szeretnénk Boldog Születésnapot Kívánni Neked!:pattog: No és persze rengeteg ivadékot, legyen az szûrõn belül vagy kívül.:nagyvigy: Edina&Tamás
|
|
#1007 | |||||||||||||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-08-22
Hobbi: Családom, akvarisztika, akvarisztika, akvarisztika, old timer autók modellezése
Összes hozzászólás: 281
|
Ami az ivadékokat illeti...:yeyee: :yeyee: :ordit: Nos, túl sok idõm nem volt velük foglalkozni eddig, az alatt a kevés idõ alatt pedig a leszippantós módszer nem vezetett eredményre...lehet, hogy mégis hátsószûrõ- szétkapás lesz a dologból !!! Mindenesetre továbbra is jól elvannak, szépen növekednek ( már amennyire egy hátsó szûrõben szépen lehet növekedni :nagyvigy: Üdv, Babylon |
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
#1008 | ||
|
Adminisztrátor
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Fotózás, Búvárkodás, Utazás, www.virtualwords.eu
Összes hozzászólás: 1.892
Képek: 232 |
Szevasztok, :heloka:
Nem kell aggódni a szûrõben növekvõ kicsik miatt... Én sem nagyon izgatom magam, miután 10-20 mentési kísérletem kudarcba fulladtása és pár agyvérzésem és anyázásom után, a halaccsal közösen úgy döntöttünk hallgatólagosan, hogy ott jobb neki, és sz@rok rá. Növekedett az idõk folyamán, és mostanára már külön kell etetnem. 4 hónap után egy gyönyörû Aceii Ngara hímrõl beszélhetek, aki hihetetlen szép színezetben éli gondtalan életét a szûrõblokk árnyas sötétjében... Max kiveri, mert udvarolni nincs kinek...De Õ minden esetre elvan, köszöni szépen, meg én is. :nagyvigy: :korso: :pial: :kinos: :pogo: Üdv.
|
|
#1009 | ||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
A hátsó aknákból takarításkor idõrõl-idõre kipakolom a bentlakókat, a legjobb módszerem a csõvel leszipkázós növendék-riglispil alkalmazása...:yeyee:
Ám legutóbb ki tudja hogyan a külsõ szûrõmet is megszállta három növendék, akiket azért kellett kipakolnom még igen kicsiny korukban, mert míg a hátsó aknákban akár kifejlett halacsok is elférnek, addig a két szivacslap közti 2cm-s beérkezõ zónában bizony nagyon hamar bonsai-halakat nevelgetnék, és azt bizony nem bírnám nézni...:ordit: :kar: :goodnight
|
|
#1010 | ||
|
Fórumtag
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-04-08
Hobbi: halak
Összes hozzászólás: 329
|
Board Message
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: This score was not submitted from the game. Your score will not be saved. 20 percembe tartott amíg elértem a 19000 pontot a Breakout játékban, erre ezt írta ki (és újra be kellett lépni) Most hogy nézek otthon a fiam szemébe?? Én, a példakép :)))) Na mindegy, ez valami admin cheat lehet :) (és nem tudok smilie-kat betûzni) (nem betûzni, hanem betûzni!!!) különben meg jó ötlet ez játék dolog (smilie - második sor harmadi oszlopból C3) Most látom nem mindenki dolgozik munkaidõben
|