![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
| Szavazás eredménye: Szavazás a fórum lehetőségeinek megszűnéséről | |||
| Nincs értelme a söröző megtartásának, engem zavar a fórumozásban. |
|
6 | 5,83% |
| Töröljétek a blog szekciót, nem afrikai sügerezésről szól. Blogoldalak vannak máshol is. |
|
16 | 15,53% |
| A közösségi témák megléte a fórum témájától idegen, szerintem törölni kellene. |
|
3 | 2,91% |
| A kötetlen téma méltatlanul használt és visszaélnek vele, töröljétek! |
|
0 | 0% |
| Sokkal komolyabb moderációt és ellenőrzést kérek a fórumon, nyugodtan szeretnék fórumozni! |
|
44 | 42,72% |
| Tartsátok meg a sörözőt, a közösség egyik legszabadabb megjelenési fóruma! |
|
65 | 63,11% |
| Tartsátok meg a kötetlen témát, mert sok témahűtlen akvarisztikai kérdésben hasznos a léte! |
|
73 | 70,87% |
| Szeretem olvasni a blogokat, jó hogy vannak! |
|
26 | 25,24% |
| A közösségi modul sok embernek kikapcsolódást jelent, ha megfelelő mederben zajlik! |
|
60 | 58,25% |
| Töröljétek mindet, új fejlesztéseket szeretnék! |
|
1 | 0,97% |
| Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 103. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#991 | |||||||||||||||||
|
Fórumtag
|
egyébként üdv a klubban Meg sok boldogságot (meg gyereket)
|
||||||||||||||||||
|
|
#992 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Bubam!
Neked is köszönöm a gratulációt, és a biztató szavakat.:nagyvigy: Üdv - Halacsos |
||
|
|
|
#993 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Sügerek; Horgászat; Egy boxer (Aphrodite); Kocsim (RönyóÖtEgyNégyAlpájnTujbó)
Összes hozzászólás: 244
Képek: 8 |
Sziasztok!
Most kaptam Barbitól, egy ilyen ügyfél s hazamennék egybõl a melóból :smile: -Jó napot kívánok, XXX vagyok a Nem csinálunk ingyenreklámot :nagyvigy: ügyfélszolgálatáról, és a kedvezményeirõl szeretném tájékoztatni néhány percben ha alkalmas most Önnek. -Mennyi ideig tart? -Néhány perc csupán. -És honnan keres? - A Nem csinálunk ingyenreklámot :nagyvigy:-tól. -És mit akar? - A kedvezményeirõl tájékoztatnám, ha alkalmas az idõpont. :zeus: :zeus: - Rendben. (Hhhuu gondoltam, a nehezén túl vagyok) ….bla bla bla -Ahoz hogy megtudjam nézni mennyi lejáró pontja van ami törlõdni fog, megtudná adni az elõfizetõi jeszavábol az 1,2,3 karaktert? - Kocsiban ülök, nem tudom közben mondani is! - Ez nem probléma, a szerzõdésén megtalálható, vagy személyesen megadhat másikat egy személyigazolvány felmutatásával. - Rendben van, mondja akkor legyen szives a honlap cimét ahol ezt elintézhetem. - Mit is? - Hát ahol új jelszót kérhetek. - Azt személyesen kell. - Rendben felmutatom a személyimet nem gond, a fiam ért a nethez. :smile: :smile: :smile:
|
|
#994 | ||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
Népdalocskák tartalmi elemzése
1) Figyelem! Sürgõsen megkérünk minden házzal rendelkezõ puhatestût, hogy ingatlanát záros határidõn belül hagyja el, az annak külsõ felszínén keletkezett, és azóta IS folyamatban lévõ tûzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyISége egyelõre két napi fejadagot tesz ki. 2) Sürgõs figyelmeztetés minden kISkorú Katalin nevû lakosunk részére! Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat elõször mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel közeledõ oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történõ kivégzést foganatosítanak. 3) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk vISzont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elõ a hivatalos szervek. 4) Mivel a körzetünkben észlelhetõ csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kIS korú varjak jelenléte IS aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerõs jármûvéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciálIS veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el. 5) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkezõ nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerõsítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, õ az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérõként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
|
|
#995 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() |
To All !
Köszöntsük, így ismeretlenül is az oldal 500-adik regisztráltját...:tapsol: :tapsol: Üdv.: Salmo.
|
|
#997 | ||
|
Adminisztrátor
Ország:
Hobbi: Fotózás, Búvárkodás, Utazás, www.virtualwords.eu
Összes hozzászólás: 1.896
Képek: 232 |
Szervusztok, :heloka:
Köszöntsük az oldalt, hogy 500 felhasználó regisztrált rá, egy ilyen speciális hobbi kiszolgálójaként nagyon nagy szó, lévén, hogy az akvarisztikában meglehetõs szûk spektrumról beszélünk. Nem hittem volna annak idején, mikor Pret-tel megcsináltuk az oldalt, de szerintem Õ sem hitte volna. Most meg láss csodát, T3-Lan-on hasít a szerver, fejlõdünk, és jó ideig ez nem fog megállni mostantól... Hogy mennyire szubjektív a felhasználók száma, az valójában nem az oldal dolga, hiszen minden internetes fórumban ismert a szindróba: vannak jópáran, akik regisztrálnak, beírnak egy üzenetet (vagy az eladó halukat), és a jövõ héten jobb esetben nem mennek rá vissza, rosszabb esetben már a jelszavukat sem tudják... :nagyvigy: Na persze ez nem általános, de az ötszázból van 100 passzív tagunk...ÉS? NEKEM EGY MINDENNAPOS AKTÍV SÜGERES TÖBBET SZÁMÍT 100 PASSZÍVNÁL!!! :korso: :pial: :kinos: Lehet, hogy pret-tel megszakítjuk csendes munkával folyó mindennapjainkat, hogy talajra ünnepeljük magunkat spontán, elvégre sokáig élünk, úgyhogy mulassuk magunk halálra! Üdv.
|
|
#998 | ||
|
Adminisztrátor
Ország:
Hobbi: Fotózás, Búvárkodás, Utazás, www.virtualwords.eu
Összes hozzászólás: 1.896
Képek: 232 |
Szervusz Szabolcs,
:tapsol: :tapsol: :tapsol: BOLDOG 3.X-et kívánok! :tapsol: :tapsol: :tapsol: Egészségedre: :korso: :pial: :kinos: :pogo: Üdv.
|
|
#999 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Helló!:heloka:
Örülök neki, hogy én is hozzájárúlhattam az 500-as taglétszám kialakulásához.:tapsol: Mivel nagyon megkedveltem a sügereimet, és rájöttem, hogy ez talán az életben a legszebb, legérdekesebb hobby, ezért biztos vagyok benne, hogy a sok "hülye" kérdésemmel, és néhány beleszolásommal, még nagyon sokáig lelkes tagja leszek a forumnak.:pial: Gratulálok mindenestre az 500-as szám létrejöttéhez, ez csakis a honlap készítõk munkáját dicséri.:pogo: Üdvözlettel - Halacsos :goodnight |
||
|
|
|
#1000 | |||||||||||||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-08-22
Hobbi: Családom, akvarisztika, akvarisztika, akvarisztika, old timer autók modellezése
Összes hozzászólás: 281
|
Köszönöm a jókívánságot !:pogo: :pogo: Lesz ma nagy ünneplés...:pial: :korso: :kinos: és hasonlók Üdv, Babylon |
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| söröző, sörözője, tuttobene |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack a következő témához: http://forum.cichlids.hu/forumunk-tudnivalok-rendezvenyek-tarsasagi-elet/84-tuttobene-sorozoje.html
|
||||
| Szerző: | Hely | Típus | Dátum | |
| RSOE EDIS - Látogatói Statisztika | Ez a téma | Refback | 2010-08-22 18:45 | |