![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 | ||
|
Adminisztrátor
|
Szevasztok,
Nos én jelentkezek, mert 95%, hogy tudok majd jönni! TuTTo+1fő (valószínűleg) péntek-szombat-vasárnap 2 személyes szoba. Délután/estefelé érkezem, a csettegősdit így kihagyom falunézéssel együtt. Borkóstolásos programtechnika érdekel. Én 20 évig horgásztam, de a horgászverseny valahogy nem fog meg... Majd beülök közben az ultra szektorba szurkolni, meg beszélgetni. DVD-t viszek ha lesz projektor, rossz idő esetére beiktatható fix programként, vagy pedig ha van rá igény fakultatíve.Jelentem a kocsim és jómagam papírjai rendben, nem lesz drága a részvétel... Üdv.
|
|
#22 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2009-01-08
Hobbi: Kicsi családom, motorozás, akvárium hátterezés, főzőcske, étterem
Összes hozzászólás: 106
|
Projektor intézve van, már csak vetítővászont kell szerezni!
Minden megoldható,a lehetetlent nem ismerjük!Eddigi létszám: Hanika Pecás 2 fő Fereno 1 fő Gyuree 2 fő Don 2 fő Erik 1 fő Mazsa 1 fő mrno+Noémi 2fő 1 éjszaka (szombat-vasárnap) és a 2. borprogram Tuttobene 2 fő Múlt héten itt volt nálam Kenyu kolléga a barátaival egy borkóstolón meg itt is aludtak. Ígérete szerint minden követ megmozgat hogy itt legyen a bulin is, mert tetszett neki amit látott, kapott és tapasztalt. Haladunk és ez a lényeg! Utoljára módosítva: tuttobene által : 2010-05-03 06:27. |
||
|
|
|
#23 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2007-02-15
Hobbi: Akvarisztika, olvasás, sportrendezvényeken szurkolás, versek "faragása"
Összes hozzászólás: 556
Blogbejegyzés: 16
|
Sajnos én nem tudom megerősíteni a korábbi jelentkezésem. Sokáig úgy tűnt alkalmas lesz számomra az időpont, de mostanra már letisztázódott, hogy nem.
Így nem lehetek a csapattal! Jó szórakozást előre is!
|
|
#24 | ||
|
FORUM USER
Ország:
|
Sajnálom hogy nem tudsz eljönni, de remélhetőleg tartunk még bulit nálunk és akkor szívessen várunk!
Eddigi létszám: Hanika Pecás 2 fő Gyuree 2 fő Don 2 fő Erik 1 fő Mazsa 1 fő mrno+Noémi 2fő 1 éjszaka (szombat-vasárnap) és a 2. borprogram Tuttobene 2 fő Utoljára módosítva: tuttobene által : 2010-05-03 06:27. |
||
|
|
|
#25 | ||
|
FORUM USER
Ország:
|
Pontosítanám a találkozó eseményeit és az árakat, mert sajnos olyan visszajelzések jöttek bizonyos személyektől amik egy kicsit rosszul esnek, idézném: "Hanika csak puszta anyagi megfontolásból csinálja a bulit" vagy "ez mekkora kasza, mert még egy buli sem volt ilyen drága" és ezért nem jönnek!
Tehát a pontosítás: Szállás: 3500 Ft/fő/éj (elfodajuk az üdülési csekket, sodexo-, ticket restaurant-,le chéque déjeuner étkezési jegyeket) Pénteken elmegyünk focizni egy nagyon szép ligetes részre, majd túrázunk egy kicsit a pincefaluban ami Közép-Európa legnagyobb egybefüggő pincefaluja (SEMMIBE NEM KERÜL). Este sváb gombócleves a vacsora (650 Ft/ fő), majd utána buli kifulladásig. Szombaton délelött autókkal elmegyünk a halastóhoz. Közben elmegyünk egy természetvédelmi terület mellett is ahol tartunk egy kis pihenőt. Lehet fényképezni, túrázgatni. Halastavon egy kis pecaverseny, majd délután visszamegyünk az étteremhez. A program nem kerül ismét semmibe!Délután filmezés, beszélgetés, italozgatás. Este borkóstoló 4 fajta borral, svábkiflivel, pincefalu bemutatásával, katakomba megtekintésével. A program ára 1200 Ft. Mazsa főzi a vacsorát (ezúton is nagyon szépen köszönjük), ezért ennek az árát majd ő fogja közölni. Este buli kifulladásig. Vasárnap érzékeny búcsú az indulás elött, majd mindenki elindul haza amikor jónak látja vagy attól függően hogy mennyire siet! Tehát a teljes hétvége ára (összes program + 2 éjszaka szállás):8850 Ft/ fő + a Mazsa főztje, ez az a hatalmas összeg amit én kaszálni fogok. Jobban mondva a szüleim mert övék az étterem és én is csak beosztott vagyok. Kérném szépen ezért az elégedetlekedőket hogy nézzenek már utána bármelyik internetes oldalon, amelyik vendéglátással foglalkozik hogy mennyibe fáj most egy ilyen hétvége egy ilyen étteremben, ilyen programokkal. Hívhatnak is nyugodtan és akkor adok felvilágosítást, a telefonszámom megtalálható az adataim között! Mindenkit nagyon szívessen várunk, de úgy éreztem hogy ezt most le kell tisztáznom! Szép napot mindenkinek és (aki eljön azzal) találkozunk a bulin! ![]() |
||
|
|
|
#26 | ||
|
CMAE V.I.P. USER
Ország:
![]() |
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy az árak sehol nem mennek lefelé.......
Jó ha felkészül mindenki arra, hogy a találkozókon foglalható helyek egyre többe fognak kerülni (mint minden más is az életben...). A júliusi szigetközi találkozó szobaárai pl.: http://heu-reka.hu/index.php?modul=arlista Ebből esetleg le lehet alkudni 2-300Ft-ot éjszakánként........ Az elégedlenkedők meg szervezzenek olcsóbbat! ![]()
|
|
#27 | ||
|
FORUM USER
Ország:
|
Köszönöm szépen Tamás hogy alátámasztottad az általam leírtakat! Most talán egy kicsit kivilágosodott a dolog! Kenyu barátunk volt itt 2 hete és az általa elmondottak szerint nem tartotta drágának a programokat és a szállást (nem a bulira jött, de mindent úgy számoltam neki mintha már arra jött volna, na ilyen lehúzos ember vagyok én
)!Nagyon sok munkámban és szervezésemben van a dolog, ezért kérném a megértését azon embereknek is akik csak a negatívat látják a dologban. Köszönöm! Üdv, Hanika |
||
|
|
|
#28 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Nem tudok sajna a találkozón személyesen részt venni, de akikkel már voltunk tali, azok tudják egy egész családnak nagy élmény egy ilyen jamborie. Pl. nálam a gyerekek rendszeresen kérdezik, mikor lesz tali.
Ami a drágaságot illeti, természetes, hogy manapság nem engedheti meg maának egy "átlagos" vendéglátó, hogy 15-20 embert ingyen elszállásoljon, etessen, itasson, esetleg kivigyen a vonathoz. Amit Hanika írt, szerintem is teljesen reális ár, és Hanikának csak annyit, hogy hajrá, jó a kezdeményezés, nagyon szép a Hajósi borvidék, és remélem lesz még ott tali, mert oda biztosan elmennék, akár 4-5 napra is, csak úgy pihengetni. |
||
|
|
|
#29 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-01-03
Hobbi: sügérek, biológia, horgászat-vadászat
Összes hozzászólás: 869
|
Szasztok!
Mostmár hogy tisztázódtak az árak,......... ![]() ![]() ![]() Na de komolyan! Jelentkeznék a talira teljes életnagyságban p-sz-v full progira. Sajna asszonyka dolgozik ezen hétvégén, de remélhetőleg eltudja cserélni és akkor majd módosítanék! Tisztelettel! ![]()
|
|
#30 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Hanika, szomorú vagyok, ha tényleg igaz, amiket írtál és ilyen reagálások érkeztek. Főleg a támadó hangnem a dühítő.
(mondjuk ahhoz mindenkinek joga van, hogy drágának tartson valamit, de akkor sem így kell előadni). Ha jól látom a weboldalatokon, akkor 8000Ft/éj a 2 ágyas szoba normál esetben. Ezt most mi megkapjuk 7000Ft-ért. Én személy szerint köszönöm ezt a kedvezményt is... Amúgy biztos ez lesz a XV. találkozó? Nem a tavaly őszi bakonybéli volt a 15.?? És csak én nem találom annak a találkozónak a topicját? ![]()