![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
|
Hali!
![]() Zolival beszéltem pár perce. Nagy felújításban vagyunk épp, így sajnos minden Ft kell most... Nem fogunk tudni elmenni a következõ halas bulira, bárhogy szeretnénk. Ez a nyár a teljes felsõ szint felújításával fog telni, remélhetõleg szeptemberre befejezzük. Aki viszont ott lesz a talin, annak jó szórakozást, érezzétek jól magatokat, majd bepótoljuk a koccintást, és eszmecseréket legközelebb. Misi&Eszti ![]()
|
|
#22 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-07-16
Hobbi: Lovaglás, Kutyák, Utazás, s most már sügerek:)
Összes hozzászólás: 17
|
Sziasztok!
Sajnos az alacsony jelentkezési számmal ezt az üdülõt nem tudjuk lefoglalni. Le kell "fújnunk" Grabbal ezt a találkozót. Sajnálom, hogy így alakult, de nagyon kevesen vagyunk, és azt írtam, hogy mindegy hogy kitöltjük e vagy nem a létszámot, a szállásnak a díja ugyanannyi, ergo így ez drága mulatság lenne. Ha van kedvetek ehhez a találkozóhoz csak az idõpont nem jó, azt lehet tolni akár juliusra is. Vagy a hely nem jött be nektek? De ezt az idõpontot le kell fújnunk sajnos, mert a foglalási idõszakból is kicsúsztunk, mert megpróbáltuk minél tovább húzni, hogy hátha megtelik legalább egy ház! Az én ajánlatom viszont júliusra már inkább sátoros vízparti szállás lenne, de ez is a ti érdeklõdésetektõl függ. Minden ötletet szívesen fogadunk, hiszen az a jó, ha minél többen megyünk, és ha mindenki jól érzi magát. Üdv: Barbi
|
|
#23 | ||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
Szerintem a hely über...
Az idõpont viszont a nyár miatt eleve necces (nyaralások, stb...) Személy szerint nekünk eleve foglalt volt a hétvégénk, de lehet szombaton odanéztünk volna, ha... most már mind1... Ami pedig a nyár további részét illeti, mi építkezünk... ergó semmi jóra nem számítok találkozók kapcsán, de természetesen ez egyedi szitu, így ebbõl nem szabad kiindulni... ![]()
|
|
#24 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-09-01
Hobbi: földmérés, horgászat, kirándulás, játszószobám bütykölése...
Összes hozzászólás: 918
Blogbejegyzés: 7
|
Kár érte, már nagyon beleéltük magunkat.
És ami még talán soha nem fordult elõ: Gyöngyi is nagyon készült erre a talira! Miki, a szeptemberi fekete pont szerintem teljes joggal törölhetõ! Mit szólsz? Mi lenne, ha megpróbálnánk egy idõpontot megszülni, ami a lehetõ legtöbb embernek jó lehet és arra rászervezni egy talit? Vagy ez eleve kudarcos próbálkozás lenne?
|
|
#25 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-01-03
Hobbi: sügérek, biológia, horgászat-vadászat
Összes hozzászólás: 869
|
Szia Barbi és Grab!
Nagyon sajnálom hogy így alakult a dolog. Mi is klasszul beterveztük a talit.... Ettõl függetlenül ne bánkódjatok, nem a Ti hibátok!! A nyár mindig képlékeny évszak volt és az is marad (anno Afra taliján sem voltunk nagy számban).Azt gondolom hogy mindenki nevében megköszönhetjük a fáradozásaitokat, mert tudom hogy egy ilyen szervezés nem kis utánajárást tartalmaz. Fel a fejjel, lehet hogy egy másik idõpont jobban összejön mindenki számára! ![]()
|
|
#26 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-03-20
Hobbi: akvarisztika, íjászat, kerékpározás, horgászat
Összes hozzászólás: 565
Képek: 8 |
Hát ha már így fordult, mi is csak megköszönni tudjuk a fáradozásotokat, hogy létrejöjjön ez a tali.
Kár érte, bár csak egy nap fért volna bele, de jó bringatúra lett volna. Nem a ti hibátok volt, ne keseredjetek el!![]()
|
|
#27 | ||
|
Adminisztrátor
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Fotózás, Búvárkodás, Utazás, www.virtualwords.eu
Összes hozzászólás: 1.896
Képek: 232 |
Igen, igen, én is írtam már Barbinak és Grabnak, hogy csak megköszönni tudjuk, én is szívesen jöttem volna. Ilyen a nyár.
Minden esetre én is még egyszer köszönöm, és ennek ellenére is jó nyaralást kívánok mindenkinek. Pecás kolléga felõl van egy kezdeményezés egy következõ találkozóra, amit szeptemberben kellene megejteni, errõl még késõbb a fórum újraindulása után (aug eleje) információk fognak érkezni.
|
|
#28 | ||
|
MOD
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-23
Hobbi: halak, akvarisztika, horgászat, fotózás
Összes hozzászólás: 619
Képek: 9 |
Sziasztok.
Most van informálódás alatt,hogy Szarvason meg lehetne tartani a találkozót,a második találkozó helyszínén.Ha szabad a nyaraló,mehet a dolog.Néhány órán belül választ kapok rá.Ez sátras buli lehet,addig nem is írok többet,míg választ nem kapok. |
||
|
|
|
#29 | ||
|
MOD
Ország:
Sziasztok.
A helyszín szabad.Szállás sátorban.A hely nagyon szép,a Kákafoki holtág partján van,egy jóbarátunk hétvégi telke.6-7 sátor fér el.Horgászni lehet,napijegy váltásával természetesen.Ez volt a II. találkozó helyszíne.Nem,nem a 2007.II.találkozó helyszíne,hanem a 2005. 2. találkozó helyszíne. ![]() |
||
|
|
|
#30 | ||
|
MOD
Ország:
Hai Találkozósok.
Akármerrõl jöttök,a 44-es fõútra kell jutnotok.A találkozóra vezetõ mûutacska közvetlenül a 44-esrõl kanyarodik le,úgyhogy egyszerûbb már nem is lehetne :nagyvigy: A lejáró a 71-72-es kilóméter között van,közvetlen Bszentandrás után,a második út jobbra,ha arról jöttök.Egy erõs "S" kanyarban van,figyelni kell a lekanyarodásnál,már több koccanás is volt .A levezetõ út keskeny,kicsit viharvert,aszfaltos.Addig gyertek rajta,míg meg nem találod a helyszínt . Ez egyértelmû lesz majd,nem lehet eltéveszteni .Szarvas felõl a 71-es km tábla után a kanyarban balra van a lekanyarodás,jó elõre irányjelezzetek a fent említett okok miatt . Ha valami kérdés van,írjatok,hívjatok,postagalambozzatok,és a füstjelekre is figyelek . A fenti iromány a 2005.2. találkozó szervezésénél keletkezett,de semmi sem változott azóta az odajutást illetõen.Fotók is ott találhatóak.http://forum.cichlids.hu/showpost.ph...4&postcount=17 |
||
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| június, találkozó |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| XIII. TALÁLKOZÓ 2008 szeptember 12-13-14. | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 133 | 2009-03-01 16:29 |
| XI. TALÁLKOZÓ 2008 április 18-19-20. | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 320 | 2008-04-27 19:34 |
| II. TALÁLKOZÓ 2007 - június 8-9-10 | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 113 | 2007-06-12 09:18 |
| Szigetközi találkozó képei (2005 június 10-12) | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 17 | 2005-06-13 23:47 |