![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 | ||
|
CMAE V.I.P. USER
|
Hehh...
Péntek/szombat esetleg?? Tudom, nincs túl közel, de ha nagyon akarsz el tudsz jönni. ![]()
|
|
#22 | ||
|
Guest
Összes hozzászólás: n/a
|
Sziasztok!
Mi is megyünk feleségemmel, de csak vasárnap, mert így is egy egész hétvégés születésnapi hejehujáról kell meglógni. Valószínûleg atom másnaposak leszünk mindketten. Azért ott leszünk. Zoli |
||
|
|
|
#23 | ||
|
CMAE V.I.P. USER
Ország:
![]() |
Zoli! Egyet tarts szem elõtt!!
Attól függetlenül, hogy Afra bátyó felajánlotta a + egy hetes maradási lehetõséget, sokan lesznek akik vasárnap már viszonylag korán (akár már reggel) elindulnak haza. Hisz lesz aki Magyarország túlsó felébõl érkezik... Csak azért írom, nehogy csalódás vagy meglepetés érjen ha már csak egy maroknyi sügérest találsz kint....
|
|
#24 | ||
|
Guest
Összes hozzászólás: n/a
|
Sejtettem, hogy nem számíthatok nagy létszámra. Óriási, hogy megint nem tudok résztvenni. :( Mindegy, majd legközelebb. Azért elmegyünk.
Zoli |
||
|
|
|
#25 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Sügerek; Horgászat; Egy boxer (Aphrodite); Kocsim (RönyóÖtEgyNégyAlpájnTujbó)
Összes hozzászólás: 244
Képek: 8 |
Sziasztok!
Mi péntek kora délután indulunk (szvsz olyan 2 körül). A kocsiban van még két hely, esetleg ha valaki jönne de, az utazást nem tudja megoldani... S vasárnap jönnénk valamikor. Az jutott még eszembe, hogy ha valaki/k Bp-rõl indul/nak, hasonló idõpontban akkor indulhatnánk egyszerre. Vagy ez h***ség? ![]()
|
|
#26 | ||
|
Fórumtag
Hobbi: Akvarizálás, F1, Foci (játszás, nézés)
Összes hozzászólás: 86
Képek: 11 |
Sziasztok.
Nagy a csend a találkozóval kapcsolatban pedig már nagyon kevés az idõ Egy kis összegzést végeztem remélem jól olvastam, ha valakit még is kihagytam javítson ki kérem.Tutto Barbi+Grab Márna + 1 fõ Don07 Valer58 - ?? Tomika + Edina Misi + Eszter Pecas Hidalgó + 1 fõ Kizzó - vasárnap. Mano - én csak szombat reggel indulok Komáromból egyedül az autóban. Ha valaki szeretne jönni szombaton, de nincs mivel eljutnia azt nagyon szívesen elviszem magammal csak komáromig kellene eljutnia valahogy és vasárnap délután indulok haza. Én már nagyon várom a talit igaz nem vagyok hohó de benne vagyok a sátorozásban. Üdv. Mano |
||
|
|
|
#27 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-08-30
Hobbi: sportok csinálva és nézve, a kiskutyám sétáltatva, akvárium nézegetve
Összes hozzászólás: 347
Képek: 9 |
Hejj, a ló rúgja mög! Az Erik is mönni akar! Sõt, ha mén az Erik, akkor mén Aggregál is, oszt "csináltunk" még egy sügerest ittennék a Bakony déli lankáján és Õt is bészerveztük. így már vónánk hármasban, oszt jó lenne még vmi asszonypajtást is talányi addigra, így vónánk mán négyesben! Hoppá, mánis mögugrott a léGYszám! Bízok hozzá, hogy odafér még a bazi nagy sátram a tónak partjára!
De hova akasztjuk a dartstáblát?! Hejj! Minden jót mindensügisnek! Üdv, Erik |
||
|
|
|
#29 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
". így már vónánk hármasban, oszt jó lenne még vmi asszonypajtást is talányi addigra, így vónánk mán négyesben!"
Minden jót mindensügisnek! Üdv, Erik[/quote] Hali ! Ez már igazi sügeres barátság, még az asszonyt is szeretné megosztani velünk Üdv: Gábor
|
|
#30 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-08-30
Hobbi: sportok csinálva és nézve, a kiskutyám sétáltatva, akvárium nézegetve
Összes hozzászólás: 347
Képek: 9 |
Igazibul ez annyira kézenfekvõ és természetes, hogy szót sem érdemüll. Sõt, kérdezni sem kell, egyszerûen aki kifizeti, az viheti................. na azé ez má durva egy kicsit.........
|
||
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| 2007, július, találkozó |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| X. Találkozó 2007 Szeptember 7-8-9 | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 171 | 2007-09-16 18:16 |
| II. TALÁLKOZÓ 2007 - június 8-9-10 | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 113 | 2007-06-12 09:18 |
| I. TALÁLKOZÓ 2007 április 27-28-29 | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 186 | 2007-05-11 06:11 |
| TALÁLKOZÓ 2006 július | tuttobene | FÓRUMUNK, TUDNIVALÓK, RENDEZVÉNYEK, TÁRSASÁGI ÉLET | 34 | 2006-07-26 20:44 |