![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 | ||||
|
CMAE TAG
|
Sziasztok.
Akkor megpróbálom pótólni a magam módján. ![]() 1. kép: A vödör. 2. videó: Virgoncok. (megnyugtatásnak irom, hogy a venustusoknak már találtam szerető gazdit)
|
||||
|
|
|
#12 | ||||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Nem tudtam hová tegyem, gondoltam itt lesz a legjobb. Mégsem akkor kérem áthelyezni a megfelelő topikba. Köszönöm.
|
||||||
|
|
|
#13 | ||||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
KHE kollégát követve teszem fel a naplót, képet. Ez a kép lett a legjobb kb. 50 db-ból.
|
||||||
|
|
|
#14 | ||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Ismét eltelt 2 hónap. A Maswák köszönik, jól vannak! Kicsattannak az egészségtől. Viszont most már lett egy újabb időmérő eszköz. Idáig volt a fiam amin láttam az idő múlását, azután elkezdtem figyelni a holdat és a rám gyakorolt hatását (telihold- alkalmával „megkergülnek2 az emberek, több a baleset a veszekedés kapcsolatok szétesése). Most meg lett a 2 hónapos megfigyelési napló, ami kezd tetszeni. Lehet, ha már letelik az egy év, akkor is folytatom, közzéteszem. Várom az ötleteket, mik kerüljenek bele a naplóba. Nekem ez az első naplóm.
|
||||
|
|
|
#15 | ||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Sziasztok.
Én is jelentkezem a 2. beszámolóval. Aki folyamatosan olvassa a fórumot, az tudja mi történt. Így sajnos nagyon rövidre sikerült a beszámolóm.
|
||||
|
|
|
#16 | ||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Immár fél éve nézegetem ezeket a gyönyörű halakat. Valaki egyszer azt mondta: 1 fajta hal egy akvárium! Nagyon igaza volt! Szépek így együtt. Sajna még fényképileg ugyan úgy álok.
Utoljára módosítva: Dudves által : 2010-02-07 20:46. |
||||
|
|
|
#17 | ||||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Sajnos a telefon csak ezt tudja.
|
||||||
|
|
|
#18 | ||||||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Mostmár 6. hónapban vagyunk!
![]() A 2db "túlélő" a háttérben láthatók.
|
||||||
|
|
|
#20 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Gratulálok a halaidhoz, látszik szívvel-lélekkel vannak tartva.
![]() |
||
|