![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack (11) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#8261 | ||
|
MOD
|
Ha kint lesznek teljesen a szélen a keresztmerevítők,melyek elég szélesnek tűnnek,nehézkes lesz a vízkiemelés a szűrőbe.Külső szűrő esetén.Én szorgalmaznám a hosszanti merevítést,teljes hosszban,4-5 cm szélességben,az oldalaknál is,vagyos körben.Ehhez még 2 keresztmerevítés,melyek lehetnek szélesebbek.
Szerintem. |
||
|
|
|
#8262 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-06-20
Hobbi: Horgászat, túrázás, fotózás, sport
Összes hozzászólás: 85
|
Semmiképpen nem akarom kitenni a szélre őket mivel akkor a szűrőkamrákhoz hozzá se tudnék férni valahogy úgy gondoltam, hogy a szélektől 20-20 centire a 3. meg középen, de hallgatok az okosabbakra, ti csak több akváriumot láttatok, esetleg készítettetek.
A hosszantikat sem szeretném végig engedni ha azok is lesznek mert azok is sokat elvesznek a kamrából és rossz lesz kiszedni a szűrőt... Más: hungarocell háttér, sniccerrel lett vágva és hát a felülete nem olyan lett mint volt eredetileg. Ami a szűrőkamra belső oldalán lesz, azt szerintetek lekenjem valamivel, hogy kis darabok véletlenül se tudjanak kijönni? Ha erősebben megdörzsölöm akkor pereg picit. Vagy fölös? |
||
|
|
|
#8263 | ||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-03-07
Hobbi: Horgászat,Halak
Összes hozzászólás: 9
|
Sziasztok!Nem feltétlen témába vágó a kérdésem,de nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!!!Az egyik túlbuzgó családtagom a fejébe vette hogy vesz nekem halakat.....na most ő úgy ment be az állatkereskedésbe hogy sügeret kér,kapott is csakhogy azt se jegyezte meg hogy milyen fajta se azt hogy honnan való!!!Visszamenni megkérdezni nem lehetséges mivel messziről hozta! Én már végignéztem egy rakás fórumot meg oldalt a neten,de nemhogy afrikai még amerikai sügérek közt se bukkantam rá!!!Csatoltam a képet,ha esetleg van ötletetek kérlek írjatok!!!Előre is kösz!
![]()
|
||||||
|
|
|
#8264 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2007-11-11
Hobbi: Horgászat, kertészkedés,sügerek
Összes hozzászólás: 162
|
|
|
|
#8265 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-03-07
Hobbi: Horgászat,Halak
Összes hozzászólás: 9
|
Szóval kiszúrta a szemem,de nem találtam!!Na mind1 legalább már tudom!
Nagyon köszönöm! |
||
|
|
|
#8266 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2008-12-28
Hobbi: akvarisztika, természet, német dog
Összes hozzászólás: 55
|
Sziasztok!
Nem tudjátok Borsod megyében kivel tudnék állványt készíttetni?? 1000 literes aki alá kellene |
||
|
|
|
#8267 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-02-08
Hobbi: akvarisztika, montain bike komolyan, erdőjárás
Összes hozzászólás: 16
Képek: 12 |
Sziasztok!
Talán néhányan még emlékeztek, hogy február elején örömmel adtam hírt arról, hogy az abszolút társas (nem sügeres) akváriumomban élő sárga vadászsügéreim lebabáztak. ![]() A sikeres mentési akcióm eredményeképpen szépen (de iszonytatóan lassan) fejlődik a kb. 150 db halacska. Akkor hangot adtam annak a véleményemnek, hogy szerintem fajfenntartási szempontból sikertelennek fogja értékelni a párocska a próbálkozást, és meg fogják ismételni az aktust. Na ez tegnap bekövetkezett ![]() Újra tele van a kókusz. Akit érdekel a látvány, megnézheti a galériámban. Hogy őszinte legyek nem nagyon örülök, bár a hiúságomat simogatja az esemény (csak nem érezhetik magukat nagyon rosszul, ha állandóan azon jár az eszük... ) Nem akarom újra kiszedni a kicsiket, mert akkor elindul egy végtelen ciklus. De bent hagyni sem túl bölcs dolog, mert
Talán kasztráltatnom kellene a hímet? ![]() |
||
|
|
|
#8268 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-02-08
Hobbi: akvarisztika, montain bike komolyan, erdőjárás
Összes hozzászólás: 16
Képek: 12 |
Az előzőhöz egy kis helyreigazítás: ne a galériában, hanem az albumokban keressétek a képeket!
De így egyszerűbb: http://forum.cichlids.hu/tagok/csizs...akvariuma.html |
||
|
|
|
#8269 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2005-12-26
Hobbi: na mi lehet ugyan...
Összes hozzászólás: 47
|
Sziasztok!
Nagyobb akvárium ragasztásához melyik ragasztót ajánlanátok jobban? Dow corning 881 Den braven ???(ha van jobb ezektől az még jobban érdekelne) És igazából a fekete vagy az átlátszó az erősebb? A feketét tengervízhez ajánlják, akkor ezek szerint az erősebb is? Üdv! |
||
|
|
|
#8270 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Sziasztok!
Most tervezem első komolyabb akváriumom beszerzését... ![]() ![]() A méretekkel vagyok gondba, szabvány vs. egyedi???? Az egyedi méret mellet szól hogy így lenne a legnagyobb... Szerintetek van valami hátránya ha ne szabvány? Azt tudom hogy gyári tető nem fog menni rá, se gyári háttér....de valami más hátránya lehet...???? Ezeken a méreteken gondolkozom: 120x50x65 120x60x65 150x50x65 150x60x65 Köszi előre is.... ![]() |
||
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| kötetlen, mindenkinek, téma |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|