![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack (11) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#8171 | ||
|
FORUM USER
|
Én nyáron a szomszédom tavából hordom át az ilyen algás köveket a trophiknak.
Ezek a bolondok ha már látják hogy jövök már megbolondulnak. 5-10 perc és tiszta a kő. Nem kell ide algagátló! Mondta hogy tegyem bele nyáron a trophikat,de hogy szedem ki őket öszel amikor egy stég van ráépítve? 50 centi látszik ki a tóból ami algásodik. |
||
|
|
|
#8172 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-07-28
Hobbi: Akvárium, sport
Összes hozzászólás: 409
|
Szép aki. Ez a malawi biotóp győztes a vivarium kiállításon 2009-ban.
A hátté áttetsző fólia mögötte csővel. Háát baromi sok növénytápot nyomot bele. Vann ennek részletes leírása is. Berendezésekről, csövekről mindenről. Vivariumbeurs fotowedstrijd a csaj neve Cinyz Doenbeek. Üdv, t
|
|
#8173 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
|
||
|
|
|
#8174 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Hali mindenki!
Csizsolt...mi az hogy ez nem szokványos akvárium? Mindannyiunknak ilyen van csak nálunk eldöntve. ![]() Algás kövek...ez szerintem úgy készült hogy halak nélkül napi 24 órát világította növényes csővel + 1 kiló növénytáp. Pár hét mulva lealgázta az akit (kivéve a köveket) oszt bele a halakat. Halak mellett nem sokáig lenne ilyen szép alga a köveken... Az én aksimba talán fél óra lenne... ![]() ![]() ![]() Bye
|
|
#8175 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2007-01-08
Hobbi: foci,sügerek,póker
Összes hozzászólás: 181
|
Hát nekem ez nem tűnik biotópnak.Az aksi bal sarkában nem cyprik úszkálnak véletlen?De lehet én látom rosszul......
|
||
|
|
|
#8177 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2007-01-08
Hobbi: foci,sügerek,póker
Összes hozzászólás: 181
|
Lehet!
![]() De én még akkor sem 100%-ig biztos benne. |
||
|
|
|
#8178 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() |
Szerintem csak idő, és szerencse kérdése! Bár ez nagyon messze van a bemutatott akváriumtól! ![]() 2009.07.16 2010.02.14 |
||
|
|
|
#8179 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-02-08
Hobbi: akvarisztika, montain bike komolyan, erdőjárás
Összes hozzászólás: 16
Képek: 12 |
Értem én a viccet!
![]() De hidd el, az elején sokat aggódtam, hogy mi lesz ezzel az oszloppal. Csavaros lábú zártszelvény lábon áll, abszolút kivízszintezve, de elég gyakran álmodtam, hogy kidől. Egyszer a nejem régi diákbarátai voltak nálunk vendégségben. Éjjel én nem bírtam a mulatozást, és hamarabb lepihentem mint ők. Aztán hajnalban éktelen csörömpölésre ébredtem. Nem mertem megmozdulni az ágyamban, és ezt mormoltam magamban: nem érdekel mit törtek össze, de ha az aksi, akkor kimegyek és mindet kardélre hányom. (Mindegyik barátja darabonként 3-szor akkora mint én.) Szerencsére nem kellett megtennem. ![]() |
||
|
|
|
#8180 | |||||||||||||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-02-08
Hobbi: akvarisztika, montain bike komolyan, erdőjárás
Összes hozzászólás: 16
Képek: 12 |
![]() Szinte véletlenül lett sügérem, de már biztosan tudom, hogy amint a lehetőségeim engedik, lesz egy másik aksim, szebbnél-szebb intelligens fejű cichlids-ekkel. ![]() |
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| kötetlen, mindenkinek, téma |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|