![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack (11) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#4001 | ||
|
Guest
|
Köszi a tippet, ezt minidenképpen meglépem. Arra is gondoltam már, hogy apám benzines áramfejlesztõjét lenyúlom pár napra, de nem szívesen hagynám itthon, mert még bajt csinál. Meg szerintem a szomszédok is meglincselnének, ha itt zúgatnám, füstöltetném egész nap (iszonyat mód tud füstölni.)
|
||
|
|
|
#4002 | |||||||||||||||||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-01-03
Hobbi: sügérek, biológia, horgászat-vadászat
Összes hozzászólás: 869
|
Ahogy Zsebe is írta, nem kell aggódnod a szûrés miatt. Nekem is van mobil porlasztóm (iszonyat jó kis találmány. Csak azt nem értem hogy akvarisztikai boltban miért nem láttam még soha), bááár nem ilyen esetekre, hanem halszállításra. 1500-2000Ft körül már kapni jót. Jahhh! És én eddig kizárólag horgászboltban kaptam, és elemet soha nem tudtak hozzá adni. Ezt csak azért írom le, mert ha idõhiányban leszel (magamból indulok ki) akkor gondolj az elemre is!!! A drágábbik szerkó az csendesebb valamivel. Szépen duruzsol. ![]()
||||||||||||||||||
|
|
#4003 | ||
|
Guest
Összes hozzászólás: n/a
|
Az nem baj, ha zúg, mert nem leszek itthon, viszont tudna esetleg valaki adni egy tippet, hol lehet kapni? Nem ismerek horgászboltot.:(
Viszont Annyi mindent köszönhetek ennek a társaságnak, el sem tudom mondani. Maswánál lááttam pl tök jó keltetõkübliket, már régóta vágyom rájuk, és kérdésemre elmondta, hogy kicsi akváriumokból készíti. Tényleg nagyon egyszerû, azóta elkészült az enyém is. Vízkezelésrõl is jóval többet tudok és hamarosan elkezdem csinálni a külsõ szûrõmet, szóval köszönet mindenkinek mindenért. |
||
|
|
|
#4004 | ||
|
CMAE KÖZGYŰLÉSI TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-01-03
Hobbi: sügérek, biológia, horgászat-vadászat
Összes hozzászólás: 869
|
Szerintem a Google-ban találsz nem is egyet!
Jahh! És ne felejts el elemet venni!! Anélkül elég tünetmentes a ketyere! ![]()
|
|
#4005 | ||
|
Guest
Összes hozzászólás: n/a
|
Sziasztok!
Felhívtam egy boltot, a Fehérvári út mellett van, egy idõsebb férfi vette fel és mondta, hogy van neki cucc. Azóta megvettem, itt van a dobozban. Rapala márkájú, nem is volt drága. Esküszöm, olyan jófej volt a bácsi, hogy miatta szívesen kezdenék én is bele a pecázásba, ha lenne hozzá türelmem. :) Köszi még egyszer a jótanácsokat! Zoli |
||
|
|
|
#4006 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-09-29
Hobbi: halak,hüllők,növények
Összes hozzászólás: 330
|
Helló!Az ok , hogy a szûrés miatt nem kell aggódni,de a szûrõben lévõ baktérium csapat mennyi idõ alatt pusztul el hasonló esetben.Itt konkrétan az épített biológiai szûrõre gondolok ahol hónapokig várunk mire rendesen beindul.Meddig bírják gond nélkül azt ha leáll a víz keringés a szûrõben?Mert ott sztem nem igazán tudunk oxigént pótolni.
![]() |
||
|
|
|
#4007 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-03-20
Hobbi: horgászat (Tisza-tó),természet,afrikai sügérek,póker,kézilabda
Összes hozzászólás: 427
Képek: 30 |
Hali!!
Mai történet!! fél 5 kor áramszünet teljesen váratlanul (mint kiderült egy nagy trafóból valaki kilopott 200 liter olajat )) negyed kilencre sikerült megcsinálni a szerveknek!! ezalatt az idõ alatt ötször cseréltem egy vödör vizet a mattenben!!! Nekem is az a kérdés hogy egy ilyen idõkiesés mennyi kárt okozhat!! (bár az én mattenem még csak 3 hete üzemel )) |
||
|
|
|
#4008 | ||
|
SUPERMOD
Ország:
![]() |
Ha oxigénhiányos lesz a történet, akkor bizonyos bacik bizony bekrepálnak... ergó, vödörbe leszívsz, és visszaöntesz, ezzel mesterségesen áramoltatsz, vagy fogsz egy szobabringát, és átalakítod pumpának...
itomy, mértél nitritet? Egy ilyen áramszünet esetén eleve nem beállt szûréssel, még nagyobb a rizikó... ![]()
|
|
#4009 | ||
|
CMAE TAG
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-09-29
Hobbi: halak,hüllők,növények
Összes hozzászólás: 330
|
Ezzel csak az a gáz,hogy áramszünet szinte mindíg akkor van mikor az ember nincs ott,hogy öntögessen.De a kérdésre még mindíg nincs válasz,hogy mennyi ideig bírják a bacik?10 perc fél ó 1 ó?
![]() |
||
|
|
|
#4010 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2006-03-20
Hobbi: horgászat (Tisza-tó),természet,afrikai sügérek,póker,kézilabda
Összes hozzászólás: 427
Képek: 30 |
itomy, mértél nitritet? Egy ilyen áramszünet esetén eleve nem beállt szûréssel, még nagyobb a rizikó...
[/quote]Nem mértem sajna!! Egerbe kéne bemennem és venni de eddig nem sikerült bejutnom (mindig van valami).Legrosszabb esetben Miskolcon veszek és pénteken ha hazajövök mérek!!De a biztonság kedvéért tegnap volt egy 150 literes vízcsere!!Ami viszont nyugalommal tölt el hogy a halak nagyon jól érzik magukat!!Sokkal kevesebbet dörgölõznek és már 2 ikrázásnak is szemtanúja voltam!!!![]() |
||
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| kötetlen, mindenkinek, téma |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|