![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
||||||||
|
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Taglista | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Fórumokat olvasottnak jelöli | Chat |
![]() |
|
|
LinkBack (11) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1001 | |||||||||||||||||
|
V.I.P. USER
|
Azért már nekem is deresedik a fejem.... :smile: De jó tudni, hogy az ember biztosat a halairól, nem a boltból és a szakirodalomból tudja beszerezni, hanem a kocsmából :korso: és a halas site-ról! :yeyee: Hozátenném, hogy Norbi felrakott hala azért teljesen más mint a vitatott hármunké. :masnap: :masnap: Szóval egy biztos ami nekem van szép és nekem kedves akváriumi díszjószág, nem a vizdisznók nemzettségébõl. :pial: :pial: :pial: :pial: a bemutatott hím a fejétõl a farka végéig kb. 8..9 cm, a többiek 1..2 cm-el kisebbek. :kinos: Talán még van hímem. Mennyi ki tudja???? Békés nyugodt társaság. Ebben az akváriumban a legnagyobb torzsalkodó a kb. 17 cm red finn hím, aki képes a hím fronti mipimbwe-t is eltolni, aki kétszer akkora mint Õ. (Pedig a fél hal beférne a szájába és mégis...)
||||||||||||||||||
|
|
#1002 | ||
|
Fórumtag
Hobbi: Akvarisztika,horgászat,Sport
Összes hozzászólás: 80
|
Ezzel a képpel is csak annyit szerettem volna bemutatni,hogy milyenek a milomok kis korban,de itt egy ujjabb kép hogy elmerengjetek a dolgon.
|
|
#1003 | ||
|
Adminisztrátor
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-21
Hobbi: Fotózás, Búvárkodás, Utazás, www.virtualwords.eu
Összes hozzászólás: 1.892
Képek: 232 |
Hali Mat! :heloka:
"De jó tudni, hogy az ember biztosat a halairól, nem a boltból és a szakirodalomból tudja beszerezni, hanem a kocsmából és a halas site-ról" Én a biztosat az ölemben levõ Ad-Konings könyvbõl, a neten található patinás oldalakról, és személyesen illetve elsõ kézbõl telefonon/mailben olyan emberektõl tudom meg a halaimról, akik talán közelebb mozognak a tûzhöz, mint pár kocsmai haver! :nagyvigy: És hidd el, a németországi cimborámtól vásárolt halnak is ellenérdeklõdtem, (speciell egy közismert magyar "nagy" sügerestõl is) biztos ami biztos, hiszen a végén a haverom puszta segítõ jószándékkal még pár szép piros halat is a nyakamba sózna... :nagyvigy: De bármi is az, hal, és tetszik... :nagyvigy: :smile: Juhééé! Botráááány! :yeyee: :korso: :kinos: :pial: Kár, hogy csak egy :korso: volt itthon... :kinos: Üdv.
|
|
#1004 | ||
|
Adminisztrátor
Ország:
Szervusz norbi018,
:nagyvigy: ÍGY MÁR MÁS! Ez már lassan az én Taiwan Reef-emhez is hasonlít! :nagyvigy: Nehogy magadra vedd kolléga, nálam humor nélkül nem megy, a cégnél meg azt szoktam mondani, hogy a cseppnyi irónia ami benne van, az meg szolgáltatásaink része... :yeyee: Mondjuk milomoból is lehet találni olyat, ami Mat halához hasonlít, lévén, hogy sok a variáns... :smile: (viszont úgysem megyünk vele semmire, mert nem tudjuk felhúzni vele, csak ennyit mondana: nekem tetszik, és az enyém...és igaza lenne) t.k. által nevezett variánst viszont ajánlanám kitüntetõ figyelmetekbe! :respect: Üdv.
|
|
#1005 | |||||||||||||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-29
Hobbi: halak,kígyók,pókok,skorpiók, teknősök,tetoválás,motorozás, horgászat
Összes hozzászólás: 85
|
persze lehet,hogy tévedek,de mint tudjuk az emberi dolog. :nemtom: |
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
#1007 | ||
|
V.I.P. USER
Hobbi: Sügerek, és bármilyen mûszaki dolog.
Összes hozzászólás: 185
|
Sziasztok!
Így igaz mester... :nagyvigy: Nekem tetszik, és szerintem onnan indul el az akvárium és hal szeretet, hogy az ember mindennap megnézi õket, nem akarja lecserélni, áthelyezni, és egyéb disznóságokra kényszeríteni õket. (Törödik velük...) Csak élnek mint hal a vízben...... :okes:
|
|
#1008 | ||
|
Fórumtag
Hobbi: Akvarisztika,horgászat,Sport
Összes hozzászólás: 80
|
Ezt az egészet majd kiszinesedés utát eldöntjük és valaki ugy is pofára esik :nagyvigy: :nagyvigy: Addig is T.k.eldönti melyik tetszik neki jobban. :tapsol:
|
|
#1009 | |||||||||||||||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2004-11-29
Hobbi: halak,kígyók,pókok,skorpiók, teknősök,tetoválás,motorozás, horgászat
Összes hozzászólás: 85
|
|
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
#1010 | ||
|
Adminisztrátor
Ország:
Jajj nemááá Maaaat! :heloka:
ne legyen má még végeeee, ez olyan hollywoodi, és csöpögõs vég...úszik a hal, meg mindenki elégedett, meg rózsaszín az ég...brrrrrrr hol van itt a jó magyar erõspista, meg a lófingató vegyespálesz, meg az orrfacsaró tarkabab??? :nagyvigy: :nagyvigy: :nagyvigy: :kar: :ordit: :nagyvigy: :kinos: :korso: :pial: :smile: Üdv.
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| kötetlen, mindenkinek, téma |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|