![]() |
| For English Visitors | Támogatás |
|
|
#821 | ||
|
CMAE TAG
|
|
||
|
|
|
#822 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-04-21
Összes hozzászólás: 5
|
Csak hogy tovabb boncoljuk ezt a temat s a nevetes se alljon le, akkor nem egyszerubb egy ilyen tapegyseget hasznalni s nem kell annyit bogozni az aramgeneratort s tapot, arban is szinte ott van.
Vagy ha kulon vannak akkor az ugy jobb? En logikam szerint ez igy sokkal egyszerubb lenne, de gondolom hogy van vmi oka annak hogy te nem igy akarod csinalni. ![]() |
||
|
|
|
#823 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Érdekelne ,hogy a Sylvania Aquastar fénycsővel milyen tapasztalataitok vannak?
Elsősorban a szín és a fényerő(!) érdekelne mert egycsöves megoldást használok. Sajnos a Ph.Aquarellt már nem árulják ,a boltban a fenti csövet ajánlották. Tamás |
||
|
|
|
#824 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2009-10-26
Hobbi: Mikor mi... Most éppen gitározgatok, meg halazgatok, nyáron ****énen sütögetés, puf****tott k
Összes hozzászólás: 172
|
A két cső fényértékei szerintem majdnem ugyanolyanok. (minimális eltérést találtam amikor összehasonlítottam)
NEkem egy 320-as felett van 2×18W. Nekem tetszik! Vaku nélküli kép van az albumomban.[IMG] [/IMG] |
||
|
|
|
#825 | ||||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Nekem is van ilyen csövem és sztem meg nem túl jó választás.
Kifejezetten rózsaszínes cső és nem adja vissza a halak természetes színét. Egy csöves megoldásként csak két fénycső jöhet szóba, a Hagen Powerglo és a Sera Blue Sky. Ez természetesen csak az én véleményem, de hozzátenném, hogy lassan az összes piacon kapható akvarisztikai fénycsövet kipróbáltam... Íme egy kép az egycsöves powerglo-ról sztem magáért beszél.
|
||||
|
|
|
#826 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() |
Tudtommal most is rendelhető Philips aquarelle fénycső,Én 1 hónapja rendeltem ,és két nap alatt megérkezett a tiszaújvárosi boltba. ÜDV! |
||
|
|
|
#827 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-04-06
Hobbi: Hal pihi mozi film
Összes hozzászólás: 5
|
Hello mindenkinek!
A Philips Aquarell fénycsövek bár még rendelhetőek, de az Únió betiltatta a gyártását, mert szerintük nem energia takarékos, ezért korlátozott a hozzáférés. Én egy villamossági boltban dolgozok, és mi már nemtudunk ilyet szerezni.Egyenlőre amit még tudok, hogy gyártják az a Sylvánia. Van a Philips-nek egy kiváltó tipúsa, de azt nemtudom fejből, hogy melyik az. Majd meg nézem holnapra és leírom. |
||
|
|
|
#828 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2009-10-26
Hobbi: Mikor mi... Most éppen gitározgatok, meg halazgatok, nyáron ****énen sütögetés, puf****tott k
Összes hozzászólás: 172
|
|
||
|
|
|
#829 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-07-29
Összes hozzászólás: 1
|
Én innen rendeltem, pár nap alatt ki is szállították. http://bolthely.hu/tungsram/lista/4b...ium_fenycsovek Új vagyok a fórumon, és nagyon örülök, hogy rátok találtam...sok segítséget nyújt az oldal. Sziasztok. |
||
|
|
|
#830 | ||
|
FORUM USER
Ország:
![]() Csatlakozott: 2010-07-29
Összes hozzászólás: 3
|
Helló Mindenki!
Azokat kérdezném akik már ledeznek? Ha egy 300L aksinál ami 60 magas elég lehet 13db 3 W led? milyen arányban kell beszerezni? pl: 3db 2700K; 5db 5000k, 4 10000k stb... vagy 5 fehér; 3 kék, 4 zöld stb.... köszi a segítséget.. |
||
|
![]() |
| Könyvjelzők |
| Címkék |
| világítástechnika |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack a következő témához: http://forum.cichlids.hu/akvarium-vilagitas/127-vilagitastechnika.html
|
||||
| Szerző: | Hely | Típus | Dátum | |
| Magyar Akvakertész Fórum • Téma megtekintése - Milyen világítást használjunk? | Ez a téma | Refback | 2010-06-23 20:01 | |
| Magyar Akvakertész Fórum • Téma megtekintése - Milyen világítást használjunk? | Ez a téma | Refback | 2010-06-23 18:13 | |
| Magyar Akvakertész Fórum • Téma megtekintése - Milyen világítást használjunk? | Ez a téma | Refback | 2010-06-19 15:05 | |
| Magyar Akvakertész Fórum • Téma megtekintése - Milyen világítást használjunk? | Ez a téma | Refback | 2010-06-19 12:11 | |
| Magyar Akvakertész Fórum • Téma megtekintése - Milyen világítást használjunk? | Ez a téma | Refback | 2010-06-19 12:03 | |
| Magyar Akvakertész Fórum • Téma megtekintése - Milyen világítást használjunk? | Ez a téma | Refback | 2010-06-19 12:01 | |