Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2005-02-19, 22:19   #21
Illangi
Guest

Illangi logója

Információk

Összes hozzászólás: n/a
Üzenetküldés

na még egy kis hozzászolás tuttobene szerint gyors a szürés akkor az Eheim 2260 as 18 literes vödrös szürön nem sokaljátok az 1900l/h vagy a 2400 l/h-t????pedig abban csak 18 liter szüröanyag fér itt meg 50 liter van!!!!És arrol nem is beszélve hogy ha az eEheim nem füllentett akkor a substrat pro 450négyzetméter szüröfelületnek felel meg literenként!!!Ha csak a fele igaz akkor is az (2250)négyzetméter és még ehez jön még 5 lilter!!!!!Ami további 2250 négyzetméternek felel meg+20 lter lávakö és 300db biolabda!!Hmm szerintem ennyit nem tesztek bele egy vödörbe! ha csak nem 18 liter substrat prot tesz bele vki!!De az igen csak drága dolog még nagykeráron is!!10 literér fizettem 26000ft nk áron!!!a szivattyu meg szerintem ugy sem tudja a ÿ(2400 l/h át) azt a mennyiséget felnyomni mert azt szerintem sik terepen mérték itt pedig 1.4m kell felnyomni és még a keresztmetszet is le van kicsit szükitve ami visszafogja a szivattyu teljesitményét!Szerintem.Deha nem igy van akkor javitsatok ki!Ez az elsö ilyen szüröm amit én terveztem ha nem lessz jo akkor javitunk!Ez van.Mindig van javitani valo és jo pap is holtig tanul!!!Köszönöm a dicsérö elismerö szavakat!!Éljenek a sügerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sziasztok!!

Válaszol idézettel