Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2005-02-09, 17:57   #13
tuttobene
Adminisztrátor

tuttobene logója

Információk
Ország: Ország

Hobbi: Fotózás, Búvárkodás, Utazás, www.virtualwords.eu
Összes hozzászólás: 1.896

Elismerések

Üzenetküldés
Post tutto moderál...:o(

Idézet:
Sziasztok! :heloka:

Mostanában van egy lassan komolynak ígérkező problémám. Lehet, hogy Tuttó majd kimoderál, mert nem itt a helye, de megemlítem, mert a hirdetés nem elég. A Fieryk nagyon beindultak, szépen szaporodnak. Viszont nem jelentkezik senki, hogy megvenné őket. Eddig még csak az 5 db 6-8 centist és a 8 db 3 centist hirdettem, de nem volt komoly érdeklődő. Márpedig hosszútávon erre is gondolni kell. Várom, a javaslatokat, hogy mit tudnék tenni ez ügyben. Lehet, hogy az emberek nem ismerik ezt a fajt??? Eszembe jutott, hogy megmarketingelem a dolgot, hosszabb, részletesebb szöveggel hirdetek: pl. 6 éve felfedezett faj, a kicsik tűzpirosak, stb... Ha a neten nem jelentkezik senki, akkor hova vihetem eladni őket? Szóval, mit tegyek? Ha tudtok, segítsetek!
:captain:
Szevasz Zotya!

Miért lenne olyan a tuttó, hogy kimoderál, mikor segítséget kérsz? Az új oldal lassan be fog indulni, és oda szívesen felrakom állandó hirdetésbe a haladat, akár képekkel, és fajleírással együtt. Ha ez segít abban, hogy a kedvenced elterjedjen, vagy elvigyék, szívesen dolgozok rajta. Ha nincs jó képed, talán valaki segíthetne pár (10-20) jó kattintással, ha pesti vagy. :yeyee:
Ennyit a legkevesebb, hogy segítek marketingben. Ha küldesz levélben egy fajleírást, szövegezést, és képeket 800*600-ban külön, szerkesztek egy olyan marketinget neked, hogy megnyalod a terepjáró mind a négy kerekét utána. Ennemagond megóggyuk... Végül is a január tapasztalatai alapján meg 2000 látogató látja egy hónap alatt, ha akarja... Talán szélesebb kör, mint a fórum... És ha valaki ezt keresi, a keresőkből meg ide fog találni...gondold át.

Erre a hirdetésre szubjektíve nem vonatkozik a hirdetési díj, ami a hirdetési árajánlatunkban van. :okes:

Üdv. :okes: